Ion Viorel-1
Gloria Buzău are începând de ieri, un manager general, acesta fiind nimeni altul decât tehnicianul Viorel Ion care astfel va avea dublu rol. De fapt ,,Vioară” este familiarizat cu această funcţie, având în vedere că a mai ocupat-o şi în 2007 tot la clubul din Crîng după promovarea în prima ligă. Managerul Gloriei Buzău susţine ca deja au fost purtate discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri pentru a sprijini gruparea buzoiană, indiferent de sumă. Viorel Ion a ţinut să mai precizeze că raportat la problemele de ordin financiar, echipa sa a demonstrat că are valoare şi altfel ar fi stat lucrurile dacă exista un buget mai mare.
,,Vă spun sincer că ultimele jocuri nici nu mă mai interesează. Echipa noastră a demonstrat ce avea de demonstrat iar locul ocupat echivalează cu o promovare ţinând cont de condiţiile financiare. Vă spun că dacă jucătorii mei aveau contractele celor de la Voluntari şi Academica, îşi muşcau de glezne adversarii. Sperăm să putem menţine acest lot care, după părerea mea este unul mai bun decât cel din 2007când am promovat în prima ligă. Sunt mai mulţi jucători care au oferte însă dacă nu putem să le oferim banii ceruţi, nu avem cum să-i ţinem. Dragoste cu sila nu se poate deoarece este viol”,a declarat ,,Vioară”.
Concomitent cu numirea unui manager general, fostul arbitru internaţional Cristian Teodorescu a fost numit în funcţia de Director de Marketing al clubului Gloria.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.