Organizația Județeană a Partidului Ecologist Român și-a anunțat, vineri, candidatul  pentru Primăria  Buzău. Este vorba de președintele organizației județene Viorel Dobre care a decis să intre în cursă după ce candidatul inițial al formațiunii politice, antrenorul Viorel Ion a decis să candideze pentru o altă formațiune politică.

„Pentru că nici acum nu va fi vorba despre semenii mei, pentru că nici de această dată nu se va discuta despre așteptările concitadinilor mei , pentru că electoratul va fi ținta jocurilor partidelor politicianiste am considerat că este necesar, ca și președinte al filialei PER Buzău și  secretar adjunct la nivel național să vă anunț candidatura mea la Primăria municipiului Buzău. Este un act de voință pe care mi-l asum. Voi vorbi deschis, fără a ofensa pe nimeni. Am convingerea că intențiile mele bune vor rezona cu ale semenilor mei și pe aceste fond de schimbare rezultatul va fi unul foarte bun. Sunt un om de încredere, serios și de cuvânt. Doresc să deschid ușile Primăriei pentru semenii mei, să deschid porțile orașului pentru investitori și mi-aș dorica aceștia să fie români”, a declarat președintele PER Buzău, Viorel Dobre.

Organizația Județeană a P.E.R. intenționează să participe cu liste complete de consilieri atât la Consiliul Județean cât și la cel municipal și intenționează să găsească candidați pentru fiecare dintre localitățile județului.  Candidatul PER pentru Primăria Buzău, Viorel Dobre, este om de afaceri și este membru e partid din anul 2012 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.