Viteză record pe DN 2 E 85 atinsă de un tânăr de 19 ani din județul Vrancea. Lipsit de experiență la volan, dar mânat de un curaj mână-n mână cu nebunia și de un teribilism care-l putea duce spre moarte, tânărul a fost prins rulând cu nu mai puțin de 214 km la oră. El a fost filmat de radar, cu această viteză, pe DN 2 E 85 , în afara localității buzoiene Grebănu.
Tânărul vrâncean a fost amendat și lăsat pieton pentru 90 de zile.

31 COMENTARII

  1. Toata treaba e ca le da mas si tasu moartea in mana.le da bolizi ca sute de cai putere.pune viata in pericol celor din jur si a lui.nu e lege ca in alte tari.ai permis luat recent conduci masi a cu motor mic pana in 1.4.nu ca la noi ai permis de 2 luni si ia masa tasu masina cu motor de 2.5 sau mai mare.nu zic am si eu masina destul de puternica o alfa romeo 1.9 150 cai.dar macar nu am dat cu batu in balta sa fiu oprit pentru viteza sau mai stiu eu ce.

  2. Asemenea indivizi fără discernământ,în binele lor și al populației în care trăiește, acești neisprăviți nu trebuie să mai conducă o mașină niciodată. Asta trebuie să înțeleagă acești oameni care conduc această țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.