Radar politie-3

La finele lunii trecute politistii buzoieni au organizat o nouă ofensivă împotriva vitezomanilor care gonesc pe șoselele județului, efectuand o acțiune întinsă pe durata a patru zile, timp în care toate radarele din dotarea serviciului rutier au fost scoase „pe teren” și amplasate în sistem cascadă pe drumurile cel mai intens circulate în aceasta perioadă.

Pentru aceasta acțiune au fost mobilizați și polițiști de la Ordine Publica, împreună cu cei de la Circulație, monitorizand continuu șoșelele din județ in perioada 26-29 iunie.

În această perioadă nu se poate spune că polițiștii au stat degeaba, constatând cu această ocazie aproape 1.100 de contravenții și trei infracțiuni, pentru care au întocmit dosare penale.

Dintre sancţiunile aplicate, 687 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru depăşiri neregulamentare, două pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 397 pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 27 de permise în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, dintre care 19 pentru depăşirea cu mai mult de 50 de kilometri pe ora a vitezei regulamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.