Vizită fulger la Buzău a ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, la Galleria Mall unde cât de curând se va deschide și va funcționa Judecătoria.
Vizita ministrului la Mall s-a desfășurat în prezența vicepreședintelui Tribunalului Buzău, Aurel Pușcă, a președintelui Judecătoriei, Adriana Nicolae, fiind prezenți totodată arhitecți și Liviu Avram, administratorul firmei în proprietatea căruia se află centrul comercial unde va funcționa Judecătoria Buzău.
Însoțit de specialiști și de cei care conduc instanțele buzoiene, ministrul Cazanciuc a vizitat parterul mall-ului, acolo unde vor fi amenajate sălile de judecată dar și etajul obiectivului, unde vor funcționa birourile Judecătoriei.
” Arată promițător, termenul este destul de strâns până la inaugurare dar sunt oameni pe șantier așa că ar putea fi respectat acest termen și de sărbători sper să fie un mic cadou pentru judecători, pentru buzoieni, să meargă în noul sediul, să se bucure de condiții foarte bune și de ce nu, să bea un ceai o cafea, bucurându-se de deciziile bune pe care, probabil, judecătorii le vor lua”, a declarat ministrul Justiției Robert Cazanciuc.
Întrebat dacă funcționarea instanței într-un spațiu comercial cum este Galleria Mall poate impieta desfășurarea actului justiției, ministrul a explicat că și Tribunalul București funcționează într-un fost mall: ”Cred că prima instanță care a funcținat într-un fost mall e Tribunalul București, fostul magazin Junior din centrul Bucureștiului a fost transformat în actualul Tribunal, condițiile acolo sunt aproape ireproșabile, vor fi ireproșabile și la Judecătoria Buzău”.
Un termen avansat pentru deschiderea Judecătoriei Buzău la Galleria este finele lunii octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.