Tentativa Omor Buda-1 Vrânceanul care a încercat să își omoare concubina cu mai multe lovituri de cuțit a fost prins de polițiști, în cursul nopții, pe raza comunei Buda
Vrânceanul de 62 de ani care a încercat să ia viața concubinei sale cu mai multe lovituri de cuțit a fost prins de polițiștii buzoieni, în noaptea de luni spre marți, chioar pe raza comunei buda acolo unde a avut loc agresiunea. Bărbatul a fost luat de polițiști și introdus în arestul IPJ acolo unde și-a petrecut noaptea. Cel mai probabil bărbatul va fi cercetat pentru tentativă de omor însă încadrarea juridică a faptei va fi dictată de concluziile medico legale.
Luni după-amiază, un bărbat de 62 de ani din localitatea Dumitrești, județul Vrancea a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuțit pe o buzoiancă de 46 de ani din comuna Buda cu care trăi aîn concubinaj. Cel mai probabil neînțelegerile au avut la bază decizia femeii de a-l părăsi pe bărbat care, spun rudele, i-ar fi consumat acesteia toate economiile acumulate in perioada în care ar fi muncit în străinătate. Victima a ajuns la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat mia mult moartă decât vie, având multiple plăgi provocate de cuțit. Medicii au bagat-o direct în operație iar după aproape 5 ore au reușit să o stabilizeze astfel încât viața ei nu mai este în pericol.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.