Intervenție dificilă a pompierilor buzoieni care miercuri seară au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui bărbat rămas captiv pe o bucată de pământ în mijlocul râului Buzău.
Bărbatul, angajat la o balastieră situată pe malul râului Buzău a vrut să traverseze cursul de apă în dreptul localității Căpățânești pentru a ajunge la domiciliu. Deși temperatura de afară era doar puțin peste 0 grade Celsius, bărbatul s-a dezbrăcat de pantaloni și a pornit să traverseze râul Buzău reușind să ajungă până la jumătatea acestuia unde s-a refugiat pe o bucată de pământ. Pentru că era întuneric și debitul apei era crescut probabil și ca urmare a ploilor din ultimele zile, bărbatului i-a fost frică să se mai aventureze în traversarea cursului de apă. Pentru că era blocat și nu avea nici o posibilitate să ajungă la mal individul a strigat după ajutor și cineva a sunat la 112 și a solicitat ajutorul pompierilor. Aceștia s-au deplasat în zonă cu o barcă gonflabilă și după aproximativ 30 de minute de luptă cu apele învolburate care duceau barca în aval au reușit să ajungă la victimă și să o salveze.
Bărbatul a fost adus la mal și băgat imediat într-o ambulanță SMURD pentru a se încălzi dat fiind că martorii spuneau că petrecuse aproape 3 ore desculț și fără pantaloni.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.