Circulatie blocata SIRIU-4

UPDATE: Circulația pe DN 10 Buzău -Brașov, blocată miercuri după amiază în zona Barajului Siriu, a fost redeschisă la ora 18.00 după ce drumarii au reușit să curețe șoseaua acoperită cu aluviuni, în urma alunecărilor de teren reactivate. POliția atenționează însă că se mențin restricțiile vechi, între orele 13.00-14.00 și 15.00-16.00 până pe 23 decembrie.

Circulația pe DN 10 Buzău-Brașov a fost închisă miercuri după amiază din cauza alunecărilor de teren care s-au reactivat după ploile din ultima perioadă.
Astfel, circulația în zona barajului de la Siriu este acum oprită pentru degajarea șoselei după ce până miercuri în zonă se circula după un program bine stabilit cu pauze de câte o oră între orele 13.00-14.00 si 15.00-16.00, program ce trebuia să dureze până în data de 23 decembrie, pentru ca în zonă să fie montată o copertină ce va avea rolul să oprească aluviunile provenite în urma alunecărilor de teren .
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu, circulația pe DN 10 a fost închisă iar dirijarea circulației se realizează cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău și cu piloți de trafic.
Cum circulația pe DN10 a fost oprită șoferii au la dispoziție ruta ocolitoare Cislău – DJ 102B – Vălenii de Munte, DN 1 A Cheia – Săcele-Brașov.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.