Vrei să ai o casă curată dar programul zilnic nu îți permite să te mai ocupi și de acest aspect? Acum poți să îți faci casa lună cu  ABClean!

ABClean este o firmă tânără care oferă servicii de curățenie în orașul Buzău. Fie că vorbim despre curățenie la domiciliu pentru persoanele fizice sau curățenie la birouri pentru persoanele juridice ABClean este soluția cu care poți rezolva totul rapid și fără să scoți din buzunar o avere.

Cei de la ABClean spun că vor să adauge valoare prin atenția lor sporită în comunicarea cu clientul, sunt deschiși la comunicare și așteaptă să audă solicitările și nevoile voastre. Serviciile de curățenie oferite au la bază pachete pentru o singură vizită, plecând de la prețul de 200 lei și pe pachete de abonamente care conțin două sau mai multe vizite, plecând de la 350 lei.

Pentru a dovedi că sunt cei mai buni, cei de la ABClean garantează refacerea curățeniei sau primirea banilor înapoi, dacă există nemulțumiri cu privire la serviciile oferite.

ABClean

Pe viitor firma își propune să diversifice serviciile, în funcție de solicitările pe care le primește de la clienți.

Oferta lor o puteți descoperi în detaliu pe  site-ul: https://abcleanservices.ro/ , sunând la telefonul 0775249039 sau îi puteți urmări pe Facebook la https://www.facebook.com/abcleanbuzau.

De altfel, tot aici puteți participa și la concursul prin care vă puteți alege GRATUIT cu locuința curățată ca la carte.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.