Asociația Județeană de Fotbal prin Comisia Județeană de Arbitri, organizează în perioada Noiembrie 2016-Martie 2017, cursuri pentru dobândirea calității de arbitru de fotbal, în localitățile Buzău, Pătârlagele, Cislău, Râmnicu Sărat și Pogoanele.

Condiții de participare:

-Poate urma cursul de arbitri de fotbal orice cetățean român, precum și orice cetățean străin cu domiciliul legal stabilit în Romania, băieți sau fete, cu o conduită exemplară în societate și cu reale cunoștințe despre fotbal.

Înscrierea la examenul de admitere se face pe bază de cerere individuală, în care se vor arăta: a)numele și prenumele; b)domiciliul; c)data nașterii; d)profesia și locul de muncă; e)dacă și unde a jucat fotbal; f)telefon și adresă de e-mail.

La cererea de înscriere se va anexa adeverință medicală din care să rezulte înălțimea, greutatea și că este apt medical să urmeze cursurile de arbitrii.

Limita de vârstă minim 14 ani – maxim 25 de ani.

Persoanele interesate vor depune cerere de înscriere la sediul Asociației Județene de Fotbal Buzău, Str. Mesteacănului  nr.20 (în incinta Sălii Sporturilor Romeo Iamandi), prin fax la 0238/717928 sau prin e-mail ajfbuzau@gmail.com, până la data de 30.10.2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.