Percheziţii, luni dimineaţă, ale procurorilor DNA în judeţul Buzău, dar şi în Bucureşti, Constanţa, Ilfov şi Prahova. Descinderile au loc la sediile unor firme şi la locuinţele mai multor persoane suspectate de fapte de corupţie şi evaziune fiscală.

Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, percheziţiile au loc într-un dosar în care se fac cercetări pentru infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie şi evaziune fiscală, fapte care ar fi fost comise în perioada 2010-2014.

„În cursul dimineţii de 17 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în 28 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi în mai multe localităţi din judeţele Constanţa, Ilfov, Buzău şi Prahova, reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice”, a anunţat DNA.

UPDATE: Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că în anchetă sunt vizate firme din industria viticolă, iar prejudiciul estimat până la acest moment este de aproximativ 600 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.