UPDATE: Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, sub asediul romilor. Poliția și Jandarmeria, în alertă

0
440


UPDATE: Nouă persoane, femei și bărbați, implicate în incidentul de joi seară, au fost ridicate de Poliție și duse la audieri. Unul dintre scandalagii, un bărbat de 54 de ani din București, a fost reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, ceilalți au fost amendați și au plecat acasă.

Scandal la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău după ce 40 de romi din clanul „Pistol” au dat buzna în spital pentru a fi alături de fratele unui lider al clanului care a fost îngropat joi și căruia i s-ar fi făcut rău la masa de după înmormântare.

Pentru că așa se obișnuiește în familia lor, romii au pornit cu mai multe mașini către spital, au forțat intrarea în curte și au dat buzna în secție, agresând medicii și asistentele. Agenții firmei de pază, depășiți numeric, au alertat imediat Poliția și Jandarmeria și doar mascații au reușit să-i potolească pe scandalagii.

„Au venit prima dată cu un break au oprit aici la urgențe și au început sa coboare mulți din el apoi pe unu îl duceau pe brațe. După aceea au început sa vină mașini si să coboare tot mai mulți și atunci ne-am speriat și am intrat aici la Pediatrie. Erau foarte mulți și am auzit chiar vorbindu-se de un pistol dar de văzut nu am văzut nimic”, a declarat o tânără aflată cu fetița la secția de Pediatrie.

Polițiștii sosiți în număr mare la fața locului au preluat filmările de pe camerele de supraveghere și au ridicat mai multe persoane, atât femei cât și bărbați, pe care le-au dus la secție pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.