Teatrul „George Ciprian” invită publicul amator de teatru la premiera celui de-al doilea proiect al anului 2023, proiect dedicat comediei universale. Premiera spectacolului „Zeul măcelului” va ave aloc pe 27 martie de la ora 19.00 chiar  de Ziua Mondială a Teatrului.

„Piesa este una care tratează niște probleme foarte actuale despre și cu oameni și cu problemele actuale ale relațiilor interumane și vreau să invit cât mai multă lumea să vadă acest spectacol de pe 27 martie” a spus Tavi Costin regizorul piesei a cărei premieră va avea loc luni pe scena Teatrului „George Ciprian”

„Este un spectacol cu personaje foarte grele. Este un gen de spectacol ce mizează foarte mult pe actoria fină, pe detalii pe relațiile astea interumane și pe contextele create între cele două cupluri și atunci sunt multe lucruri ce țin de caracterul detaliului care nu trebuie  pierdute. E vorba niște oameni ce se regăsesc în postura de a fin in  postura unor contexte aparent nefericite și fiecare categorie de vârstă se poate identifica cu contextul prezentat pe scenă”, a spus Denis Hanganu.

„Ziua Măcelului” este o comedie unde două cupluri de părinți încearcă, într-un mod cilivizat, să rezolve o ceartă școlărească a copiilor în care unul dintre ei a fost lovit de către celălalt cu un băț în față! Toată acțiunea se desfășoară în apartamentul lui Veronique și Michel Vallon, părinții victimei.

Spațiul devine o adevărată arena în care cei patru își „varsă” toate frustrările, în fața celuilalt cuplu, dar și al partenerului de viață!

________________

Cu: Denis Hanganu, Bianca Cuculici, Codrin Boldea, Nicoleta Hâncu.
Scenografia: Codrin Boldea
Light desing: Costi Baciu
Sound design: Vlad Trifaș
Regia: Tavi Costin
_________
Preț bilet:
50 ron
Reduceri:
35 ron / pensionari
25 ron elevi / studenți
Biletele au fost puse în vânzare!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.