Cros-2
Primăria și Consiliul Local Municipal în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, Academia Olimpică Română –filiala Buzău si Asociaţia Judeţeană de Atletism Buzău organizează în data de 07 mai “CROSUL BUZĂULUI” 2014 activitate ce face parte din seria manifestărilor prilejuite de cea de-a X-a ediție a Zilelor Buzăului.
Crosul se va desfășura pe traseul Parcul Crâng- Bulevardul Nicolae Bălcescu-Piața Daciei și la concurs se pot înscrieri persoane de la vârsta minimă de 11 ani pe cinci categorii. Categoria 11—13 ani, f/m, Categoria 14—17 ani, f/m, Categoria 18—35 ani, f/m, Categoria seniori: 36—49 ani, f/m, Categoria veterani: peste 50 ani, f/m.
Toți participanții vor primi tricouri inscripționate cu numele evenimentului iar câștigătorii primelor trei locuri de la fiecare categorie vor primi din partea Primăriei câte o geantă cu echipament sportiv, trofee și diplome.
Înscrierea concurenților se va face pe baza actului de identitate sau a certificatului de naștere la secretariatele aflate la punctele de start, zona Poarta Crâng pentru categoria 11—13 ani și zona Obelisc pentru celelalte categorii de vârsta, în intervalul orar 08.30—09.45 iar cei care doresc să alege în Crosul Buzăului trebuie să prezinte avizul medical sau în baza unei declarații pe proprie răspundere.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.