Prefectul Paul Beganu ia cuvântul într-o iniţiativă despre care Dan Puric ar fi spus că va aduce, în zona Siriu, o nouă "Valea Prahovei"

Prefectul de Buzău, Paul Beganu, numără zilele în care mai conduce instituția în fruntea căreia a fost desemnat de Guvern în octombrie 2009, atunci când l-a înlocuit în funcție pe fostul prefect, Valeriu Ungureanu.
Asta după ce astăzi premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat că secretarii de stat şi prefecţii vor fi schimbaţi, pentru că lucrează cu Guvernul şi îl reprezintă, liderul social democrat precizând că schimbările politice se vor opri la acest nivel. De asemenea, Victor Ponta a precizat că şefii de instituţii deconcentrate vor rămâne în funcţii, cu cerinţa de a nu se mai implica, aşa cum ar fi făcut până în prezent, în campanii electorale.
În aceste condiții, zilele lui Beganu la vârful Prefecturii sunt numărate. Cel mai probabil, săptămâna viitoare, după învestirea Guvernului condus de Victor Ponta, Beganu va fi înlocuit din funcție, un social democrat urmând să-i ia locul, mai mult ca sigur.
Paul Beganu l-a înlocuit în octombrie 2009 în funcția de prefect al județului Buzău pe reprezentantul PSD Valeriu Ungureanu, în cadrul unei ceremonii la care a participat Elena Udrea, ministru al Turismului la acea vreme.
Înainte de a fi instalat prefect, Beganu a fost subprefect iar din 2003 și până la preluarea acestei funcții a fost membru PD-L.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.