Ziua Copilului sărbătorită prin sport, la Berca

0
394


Grădinița cu Program Prelungit Berca și Grădinița cu Program Normal „Nitraria” Berca au sărbătorit 1 Iunie – Ziua Copilului organizând jocuri sportive pe terenul de sport de la ELITE CLUB SPORT din localitate.
La Concursul de alergări pe grupe de vârstă s-au înscris un număr de 105 copii cu vârsta între 2 și 6 ani.
În deschiderea competiției, copiii au audiat Imnul Olimpic, au purtat tricouri în culorile stegurilor olimpice, au defilat pe stadion purtând steagurile olimpice, iar întrecerile s-au desfășurat vegheați de Flacăra Olimpică, aprinsă pe tot parcursul competiției sportive.
Cei mici au fost recompensați cu premii, diplome, medalii locul I, II, III pentru câștigători și premii speciale cu medalii pentru cei mai mici participanti și copii cu disabilități, au dansat, s-au jucat în miniparcul amenajat lângă club și au primit vizita polițiștilor de la Secția 3 Poliție Berca, pentru a-i felicita și a le ura „La mulți ani!” de ziua lor.
Acțiunea s-a desfășurat în cadrul unui Parteneriat Educațional al Grădiniței cu Program Prelungit Berca cu Direcția pentru Sport și Tineret Buzău și Academia Olimpică – Filiala Buzău, în Proiectul Educațional „Luna Olimpică Buzoiană”, care a avut ca scop promovarea valorilor olimpismului și practicarea sportului la orice vârstă.
Organizatorii mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă organizarea acestei sărbători: d.lui Istrătescu Liviu – administratorul firmei ELITE CLUB SPORT, d-lui Cpt. de poliție Bălănică Florin și nu în ultimul rând părinților care au trăit emoțiile alături de micuții lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.