Tara COpilariei 2014-17
De Ziua Internațională a Copilului, Consiliul Județean îi invită pe cei mai mici dintre buzoieni la o serie de acțiuni dedicate lor care se vor desfășura pe tot parcursul week-end-lui viitor. Astfel, vineri, pe 29 mai la sala de spectacole a instituției vor fi organizate trei reprezentații ale piesei de teatru „Magia Copilăriei” susținută de actorii Teatrului Excelsior din Capitală reprezentații la care sunt așteptați peste o mie de copii inclusiv din centrele DGASPC Buzău.
Sâmbătă și duminica sunt zilele dedicate șahului iar copii de toate vârstele trebuie să știe că în ambele zile, începând cu ora 10.00, insulița din Parcul Crâng va deveni capitala șahului buzoian. Competiții de șah vor fi organizate aici pentru tineri între 4 și 6 ani al căror număr de participanți anunțați deja a depășit câteva sute. Câștigătorii vor primi premii constând în diplome, cupe, medalii, dulciuri, table de șah și cărți.
În data de 1 iunie, zi de sărbătoare pentru copii dar și pentru cei mari, Consiliul Județean va organiza în prima parte a zilei o competiție de tenis de masa destinată copiilor între 8-12 ani iar de la ora 17.00, în Parcul Tineretului copii se vor putea juca alături de personajele preferate din desene animate care vor fi prezente pe aleile parcului și vor putea urmări un spectacol pus în scenă de copii din centrele DGASPC.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.