Valeriu NICOLESCU

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău marchează împlinirea a 154 de ani de la Unirea Principatelor Române, sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza – 24 ianuarie 1859, printr-o activitate desfăşurată în colaborare cu Biblioteca Judeţeană şi elevi din cadrul Şcolii Generale cu clasele I-VIII „George Emil Palade” Buzău intitulată ,,Nu uita că eşti român’’.
Întâlnirea va avea loc la Biblioteca Judeţeană, astăzi, cu începere de la ora 11.30 cu participarea unui număr de 60 de tineri din cadrul sistemului de protecție şi elevi ai Şcolii Generale cu clasele I-VIII „George Emil Palade” Buzău. Activitatea se doreşte a fi o întâlnire/dezbatere care să sublinieze importanţa istorică a zilei, să identifice personalităţile şi simbolurile evenimentului cu sprijinul invitatului special, istoricul Valeriu Nicolescu.
Cu această ocazie, copiii vor redescoperi biblioteca cu tainele ei ascunse şi numeroasele posibilităţi de a se dezvolta ca indivizi. Activitatea va pune în valoare simboluri precum costumul popular și se va finaliza cu tradiţionala Hora Unirii.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.