Show de zile mari, în această seară, în curtea Spitalului Județean Buzău. Un buzoian de 44 de ani, băut bine, s-a dat stambă în fața jurnaliștilor, a polițiștilor și a trecătorilor, după ce a fost prins conducând cu aproape 100 de km/h, în localitatea Vernești și a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Cu privirea tulbure de alcool dar și amuzat de situația în care se află, bărbatul a dezvăluit că a băut ”doar” două pahare de vin, bucuros nevoie mare de reușita copilului care a terminat gimnaziul și s-a înscris la liceu.

Spre amuzamentul auditoriului, omul a vorbit când în română, când în engleză, spunând printre altele că lucrează la două mari companii de stat, că face naveta la muncă cu avionul dar și că a fost în război în Libia.

„Copilul a terminat clasa a VIII-a, am zis să-i fac şi eu o bucurie, şi uite ce bucurie i-am făcut. Am băut două pahare de vin, ce eu mai știu, eu țin cont?! Am plecat cu maşina după aia să îi arăt fratelui meu pe unde să iasă din comună. M-au oprit poliţiştii că circulam cu viteză şi atât. Sunt angajat al statului, lucrez la Kaz Munai Gaz, la Petro Canada, am lucrat și în junglă, și în războaie. Am fost în Libia. Cum a fost în Libia? The last time? Yes, of course. Because las period of time was to start warior in Tunisia an everybody push children to warr and the people…. It s not possible așa ceva.  Am mers și eu trei kilometri cu mașina. I was start to go to my home the center the road to years…la dracu, la Merei. Eu nu lucrez în România. Eu nu fac naveta cu mașina, ci cu avionu….nu cred că mai e cineva pe aici care să lucreze 20 de ani prin pustiu sau prin războaie”, a spus Mircea Matei, buzoianul amețit bine de alcool.

Dincolo de momentul de amuzament pe care l-a oferit, bărbatul va trebui să răspundă în fața legii pentru că s-a urcat băut la volan. Aceasta cu atât mai mult cu cât avea și viteză și a oprit la semnalul polițiștilor.

„Acţionam cu aparatul Radar pe raza comunei Verneşti când am surprins un autoturism care circula cu 92 de km/h în localitate. În momentul în care am executat semnalul regulamentar de oprire, şoferul a călcat puţin frâna după care şi-a continuat drumul. Am reuşit să-l oprim după circa un kilometru iar în momentul în care l-am testat, Dragerul a arătat o concentraţie de 1.28 mg/l alcool pur în aerul expirat. L-am condus la Spitalul Judeţean Buzău în vederea prelevării de probe biologice”, a declarat, în această seară agentul şef Emanoil Ştefănescu, de la Poliţia Rutieră Buzău.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.