12 autobuze ale Trans Bus, închiriate de PSD, au plecat cu protestatari spre Capitală

0

Aproximativ 400 de buzoieni îmbarcați în 12 autobuze închiriate de organizația PSD Buzău cu tot cu șoferi de la Trans Bus au plecat, sâmbătă la ora 16.00 spre Capitală pentru a participa la mitingul organizat de PSD în Piața Victoriei.
Manifestanții mobilizați de către un responsabil de autobuz nu au fost însă în număr atât de mare fiind autobuze care nu aveau ocupate decât jumătate sau trei sferturi din cele 38 de locuri pe scaune. Îmbarcarea a fost atent supravegheată de deputații Ionela Dobrică, Sebastian Radu și Dănuț Păle dar și de trei membri USR despre care social democrații, spuneau în glumă că au reușit să îi convingă de utilitatea demersului din această seară.
Cu toate acestea, parte dintre protestatarii care au ales să se deplaseze la București nu prea aveau habar pentru ce merg să protesteze dar erau hotărâți să strige „Jos Guvernu’ !”.
„Bineînțeles că vrem să se schimbe Guvernul și să se revină la normal că așa nu se mai poate. Vom scanda „Jos Guvernul !”. Mergem acolo ca să se schimbe Guvernul, așa cred. Nu ne-a spus nimeni nimic. Eu mi-am luat și tricou negru că alb nu am avut”, a spus un bărbat din satul Aldeni, comuna Cernătești.
„Guvernul să fie lăsat să își facă datoria. Să nu se mai intervină politic în justiție. Să se termine odată cu statul paralel care nu face nimic bun dacă toată lumea spune că nu face nimic bun și inclusiv președintele țării vorbește de statul paralel așa o fi. Să crească pensiile, să…. Noi suntem obișnuiți cu munca, o să rezistăm la drumul asta chiar dacă este căldura care este și la miting”, a spus o femeie de 66 de ani urcată într-un autobuz dornică să protesteze în Piața Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.