14 posturi de ofițeri vor fi scoase la concurs în perioada următoare de către Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău.
Astfel, vor fi puse la bătaie 6 posturi de ofițeri la Ordine Publică, 5 posturi de ofițeri la Investigații Criminale, 2 de ofițeri specializați în Investigarea Criminalității Economice și unul pentru un ofițer de Poliție Rutieră.
Posturile se adresează subofițerilor cu vechime în câmpul muncii de Poliție, care trebuie să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată, dar care nu au reușit până acum să acceadă într-un post de ofițer din varii motive.
Lista completă a tuturor posturilor propuse a fi încadrate prin trecerea în corpul ofițerilor a agenților de poliție poate fi consultată AICI.
Începând cu data de 15 februarie, Ministerul de Interne va iniția și procedurile de încadrare din sursă externă a unui număr de 2.500 de posturi la nivel național, posturi ce vor fi destinate structurilor operative.

1 COMENTARIU

  1. […] 14 posturi de ofițeri vor fi scoase la concurs în perioada următoare de către Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău. Astfel, vor fi puse la bătaie 6 posturi de ofițeri la Ordine Publică, 5 posturi de ofițeri la Investigații Criminale, 2 de ofițeri specializați în Investigarea Criminalității Economice și unul pentru un ofițer de Poliție Rutieră. Posturile se adresează subofițerilor cu vechime în câmpul muncii de Poliție, care trebuie să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată, dar care nu au reușit până acum să acceadă într-un post de ofițer din varii motive. Lista completă a tuturor posturilor propuse a fi încadrate Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.