Bacalaureat 2013-2

Procent de promovare, la Buzău, peste media națională la bacalaureatul din toamnă.
30, 88 la sută dintre absolvenții de liceu care au susținut bacalaureatul în județul Buzău au promovat la această sesiune, în timp ce procentul de promovare la nivel național se situează undeva în jurul a 20 de procente.
Potrivit inspectorului general adjunct al IȘJ Buzău, Geta Burducea, din rândul elevilor din promoția 2013, au reușit să promoveze 27. 86 la sută. Din promoțiile anterioare au promovat 36. 86 la sută, astfel că procentul final al celor care au obținut medii peste 6 la bacalaureatul din toamnă este de 30.88 la sută.
”Sunt rezultate care se apropie de cele de anul trecut. Ne așteptam sa fie un procent de promovare mai mic decât cel din vară, deci nu e o surpriză, pentru că nu sunt cei mai buni elevi cei care susțin bacul acum. Este oricum un rezultat mai bun decât media pe țară”, a declarat luni inspectorul general adjunct al IȘJ Buzău, Geta Burducea.
În județul Buzău nu sunt medii cuprinse între 9 și 10. 16 elevi au reușit să obține medii cuprinse între 8.00 și 8.99, 15 din promoția actuală iar unul din promoțiile trecute.
La bacalaureatul de toamnă, în județul Buzău, au fost înscriși 2004 elevi de liceu însă au dat examenul doar 1687 de liceeni.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.