Aproape 300 de poliţişti buzoieni se vor afla la datorie începând din această seară pentru a asigura ordinea și siguranța publică la manifestările prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului rutier.
Măsurile suplimentare de menținere a ordinii și liniștii publice au fost luate de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău atât pentru ziua de 15 august cât și pentru ziua de astăzi când sunt programate slujbe speciale în mai multe parohii.
Din echipele angrenate în misiuni fac parte poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, intervenţie rapidă, arme, explozivi şi substanţe periculoase.
Pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri vor acţiona pe principalele tronsoane de drumuri naţionale şi europene, o atenţie deosebită fiind acordată şi arterelor ce converg către locurile de agrement.
De asemenea, un accent deosebit va fi pus pe combaterea excesului de viteză iar poliţiştii fi prezenți cu aparate radar pe principalele artere rutiere din municipiu dar și din județ.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.