Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hasdeu a fost și în acest an cel mai căutat de către elevii fruntași . Astfel, cei 4 elevi cu medii de 10 au optat pentru același profil al colegiului iar ultima medie  de admitere în liceu a fost  9. 27 la științe sociale.

Conform inspectorului școlar general adjunct al IȘJ Buzău, Daniela Palcău, în urma repartizării computerizate, la Buzău au fost repartizați în licee 2.500 de candidați unul singur urmând a participa la următoarea selecție, pe 28 iulie. De asemenea, 468 de locuri au rămas neocupate.

La Colegiul Bogdan Petriceicu Hasdeu, cel mai titrat liceu din județul, ultima medie de admitere a fost 9. 27 la științe sociale și filologie. La profilul matematică informatică bilingv, ultima medie de admitere a fost 9. 72, la științe naturii și mate-info 9. 44. Patru elevi de la Hasdeu a avut 10 pe linie și au optat toți pentru același profil matematică-informatică . Este vorba despre elevii Robert Kullman, Irina Pană, ALexandru Ungureanu și Diana Zotescu.

La Liceul Pedagogic, cea mai mica medie de admitere a fost la filologie-8. 17  în timp ce la științe sociale s-a intrat cu 8. 39. În schimb, la Colegiul Național Mihai Eminescu ultima medie de admitere a fost 6. 30 la filologie franceză în timp ce la științe sociale cea mai mica medie cu care s-a intrat a fost 8. 90.

Cea mai mica medie cu care a fost admis un elev  a fost 1. 90. Ea a fost obținută de un elev nevăzător care a optat pentru un liceu de specialitate.

De cealaltă parte, o elevă de la Școala Scrutești din comuna Vadu Pașii, Mihaela Modreanu,  nu a fost repartizată din cauza numărului mic de opțiuni trecute în fișă și a rămas nerepartizată în ciuda faptului că media ei era 6.65.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.