400 de liberali buzoieni s-au întâlnit la Constanța cu candidații partidului la alegerile europarlamentare

0

Aproximativ 400 de buzoieni au participat, duminică, la Pavilionul Expozițional Constanța la întâlnirea regională Sud-Est cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţi PNL pentru alegerile europarlamentare. Din delegația buzoiană condusă de președintele PNL Buzău Cristinel Romanescu au făcut parte primari și consilieri liberali din toate localitățile județului dar și simpli membrii de partid care vor să se implice în localitățile din care provin pentru ca PNL săî obțină un scor cât mai bun la alegerile europarlamentare.
La Constanța delegația buzoiană a fost întâmpinată de președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare în frunte cu Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Cristian Busoi, Vlad Nistor.
„Votul de pe 26 mai nu este un vot pentru a trimite niște europarlamentari la Bruxelles. Este un vot în care hotărâm dacă România stă în Europa în primul rând. E votul României în Europa. E votul recâştigării demnităţii. În primele 30 de zile de la preluarea guvernării, PNL este obligat sa taie pensiile speciale. Cu excepția militarilor și magistraților, toate celelalte 150.000 de pensii speciale trebuie să dispară”, a declarat președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.