Microbuz plin cu oameni, lovit de tren. 16 victime, în total

0

Autorităţile din Buzău au declanşat Planul roşu de intervenţie, luni seară, după ce un microbuz în care se aflau mai multe persoane a fost lovit de un tren. În microbuz s-ar fi afla, potrivit primelor informaţii, 16 persoane, a căror stare nu se cunoaşte deocamdată.
Accidentul a avut loc în localitatea Bâlhacu, comuna C. A. Rosetti, unde un microbuz cu pasageri a fost lovit de un tren care circula pe ruta Bucureşti-Galaţi.
În urma impactului au rezultat 16 victime, a căror stare nu se cunoaşte deocamdată.
Primele informaţii arată că în microbuz, s-ar fi aflat 16 persoane, opt fiind încarcerate în urma accidentului. Până la ora transmiterii acestei ştiri, patru din cele opt victime încarcerate au fost scoase.
Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului au fost mobilizate 7 ambulanţe SAJ şi SMURD, un punct medical avansat, o autospecială de stingere incendii şi una de descarcerare grea.
De asemenea, mai multe echipaje de poliţişti au fost mobilizate la locul incidentului. In plus, au fost trimise ambulanțe de la Făurei si Ianca, în sprijinul celor de la Buzau.
În urma impactului, microbuzul a fost târât pe o distanţă de circa 300-400 de metri.
REVENIM !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.