Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a fost impresionat de drama familiei din Ojasca, familie care a rămas fără casă în urma unui incendiu produs săptămâna trecută. Neagu   alocat un ajutor de urgență de 5.000 de lei din bugetul propriu al Consiliului Județean pentru refacerea locuinței distrusă de flăcări.

Dragi prieteni,
Haideti sa intindem o mana de ajutor acestei familii lovite de soarta!
Am alocat bani pentru refacerea locuintei, mai ales ca este vorba de o familie cu copii, si va invit si pe voi sa ajutati, in masura posibilitatilor, pentru ca locuinta sa poata fi reconstruita pana incepe toamna.
Va multumesc!, a scris Petre Emanoil Neagu pe pagina sa de Facebook

 

Primarul comunei Unguriu, Ciprian Tirizică a mers, marți dimineață, însoțit de capul familiei năpăstuite la Consiliul Județean iar vestea pe care președintele Petre Emanoil Neagu i-a dat-o bărbatului, cum că va fi ajutat să aibă din nou un acoperiș deasupra capului, a fost primită cu lacrimi în ochi. 

De asemenea, primarul comunei Unguriu s-a arătat încrezător că va putea rezolva situația familiei cu 4 copii până la venirea sezonului rece.

„Am făcut acel apel și să știți că lumea nu a rămas indiferentă. Am primit donații din partea mai multor locuitori, multe din ele constând în materiale de construcții de care avem cea mai mare nevoie. Sper să reușim să rezolvăm această problemă până la sosirea sezonului rece”, a declarat primarul comunei Unguriu, Ciprian Tirizică.

 

Citește și: Primarul comunei Unguriu, apel pe Facebook pentru a ajuta o familie rămasă pe drumuri

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.