Focus Sat
Doi adolescenți de 13 ani au fost prinși de un poliţist și un jandarm în timp ce încercau să forţeze cu o şurubelniţă sistemul de închidere al uşii de acces într-o societate comercială din Piața Gorbaciov.
Cei doi tineri infractori au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău găsindu-se asupra lor un telefon mobil şi 48 de cartele TV Focus Sat cu privire la care s-a stabilit că au fost sustrase din incinta unei societăţi comerciale din apropierea locului în care fuseseră depistaţi cei doi tineri. În urma cercetării polițiștii au constatat că cei doi adolescenți ar fi pătruns în noaptea de duminică spre luni în cinci magazine din zona respectivă de unde nu au plecat însă cu mare lucru dat fiind că nu existau bani lăsați peste noapte în magazine.
În cauză s-a întocmit dosar penal cercetările fiind continuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

1 COMENTARIU

  1. […] Doi adolescenți de 13 ani au fost prinși de un poliţist și un jandarm în timp ce încercau să forţeze cu o şurubelniţă sistemul de închidere al uşii de acces într-o societate comercială din Piața Gorbaciov. Cei doi tineri infractori au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău găsindu-se asupra lor un telefon mobil şi 48 de cartele TV Focus Sat cu privire la care s-a stabilit că au fost sustrase din incinta unei societăţi comerciale din apropierea locului în care fuseseră depistaţi cei doi tineri. În urma cercetării polițiștii au constatat că cei doi adolescenți ar fi pătruns în noaptea Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.