Pentru 6 elevi din Buzău, admiterea la liceu este doar o formalitate. Ei au obţinut 10 pe linie la Evaluarea Naţională şi au terminat şi gimnaziul cu 10 curat, astfel că au maximum de puncte care le va asigura orice loc îşi doresc la orice liceu din ţară.
Doi elevi cu media 10 au absolvit cursurile Şcolii Gimanziale Emil Palade, în timp ce restul provin de la Şcoala gen. nr 7, Liceul Pedagogic, Şcoala gimnaziala Sfântul Andrei din Buzău şi Şcoala gimanzială nr. 1 Rîmnicu Sărat.

Săptămâna aceasta, până pe 6 iulie, absolvenții de gimnaziu sunt așteptați la secretariatele unităților de învățământ absolvite pentru a completa fişele de opţiuni pentru liceu. Ei trebuie să fie însoțiți de părinți și asistați de diriginți. Completarea opțiunilor în fișele de înscriere și introducerea în baza de date computerizată a datelor din fișele de înscriere se face în perioada 3-6 iulie. Repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a se face pe 12 iulie. Pe 13 iulie are loc afișarea rezultatelor în unitățile de învățământ gimnazial iar în perioada 13-17 iulie trebuie depuse dosarele de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați. În intervalul 19-21 iulie are loc rezolvarea de către comisiile de admitere a situațiilor speciale apărute după etapa computerizată de repartizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.