Perchezitii

14 persoane au fost duse la audieri, miercuri, în urma perchezițiilor care au avut loc în municipiul Buzău și comuna Merei, printre cei ridicați de polițiști numărându-se proxeneți, hoți de și din autoturisme și persoane suspectate de braconaj. În total, 7 persoane între care și o adolescentă de 17 ani au fost reținuți, fata fiind acuzată că se ocupa atât de proxenetism cât și de prostituție.

Perchezițiile s-au desfășurat la locuințele a 13 suspecți iar la acțiune au participat peste 40 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. Percheziţiile au fost efectuate pe raza municipiului Buzău şi a comunei Merei, la locuinţele unor persoane suspectate de proxenetism-prostituţie, furturi de şi din autoturisme, respectiv braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Astfel, au fost depistate şapte persoane, doi bărbaţi de 41, respectiv 21 de ani, suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism, o femeie în vârstă de 32 de ani, suspectată de proxenetism şi prostituţie, toţi din Buzău, şi patru tinere.
Bărbaţii şi buzoianca de 32 de ani sunt suspectaţi că, în perioada noiembrie 2012 – aprilie 2013, au înlesnit practicarea prostituţiei de către cele patru tinere, beneficiind de o parte din banii astfel obţinuţi.
De asemenea, poliţiştii au depistat alte 5 persoane, faţă de care se efectuează cercetări privind săvârşirea unui furt de auto şi a unui furt dintr-un autovehicul, infracţiuni comise în luna aprilie anul curent.
În urma percheziţiilor efectuate pe raza comunei Merei, la locuinţele altor doi bărbaţi în vârstă de 36, respectiv 41 de ani, polițiștii au găsit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, muniţie şi elemente componente ale două de arme de vânătoare confecţionate artizanal, precum şi aproximativ 40 de kilograme de carne de vânat, indivizii fiind cercetați acum pentru braconaj și
nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
În total, în urma perchezițiile desfășurate miercuri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost conduse pentru cercetări 14 persoane, şapte dintre ele fiind suspectate de proxenetism şi prostituţie, 5 suspecţi de furturi şi doi bărbaţi suspectaţi de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
7 buzoieni din cei 14 duşi la audieri , în urma percheziilor efectuate miercuri de poliţişti în municipiul Buzău şi în comuna Merei au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Este vorba despre cei 3 proxeneţi şi una dintre prostituate, cei doi braconieri, dar şi de un bărbat acuzat de furturi din autoturisme. Printre cei reținuți se numără și o adolescentă de 17 ani care se ocupa atât de proxenetism cât și de prostituție

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.