Incendiu Traian Vuia-6
Polițiștii au reușit să-l identifice și să-l prindă pe individul care în noaptea de luni spre marți a provocat cu bună știință două incendii de proporții pe raza comunei Grebănu, pentru stingerea cărora pompierii au avut serios de lucru.
Individul este un localnic de 25 de ani care, aflându-se sub influența alcoolului, a pus foc unde a văzut cu ochii, fără să-i pese de dezastrul pe care gestul său îl lasă în urmă.
Bărbatul, băut bine, a incendiat în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, o fânărie din curtea unei locuințe și un imobil nelocuit, ambele pe raza comunei Grebănu.
Din fericire, nu au rezultat victime, dar pagubele au fost semnificative, fiind estimate la 11.000 de lei.
La cercetarea efectuată la faţa locului în cazul incendiului produs la fânărie a fost folosit şi un câine de urmă, care a condus până la locuinţa piromanului.
Odată prins, tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, pentru a se stabili dacă în momentul în care a produs cele două incendii avea discernământ.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere, iar poliţiştii Secţiei 7 poliţie rurală Grebănu continuă cercetările.
Un alt incendiu care se bănuiește că ar fi fost provocat de o mână criminal a avut loc luni seară în satul Valea Roatei, comuna Cozieni. Misiunea pompierilor, de stingere a incendiului, a fost extrem de dificilă, din mai multe motive. Din cauza drumului impracticabil, autospecialele au rămas blocate iar pompierii au fost nevoiți să parcurgă pe jos restul distanței, până la casa în flăcări. De asemenea, la fața locului au fost probleme cu alimentarea cu apă. În acest caz, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza incendiului și dacă focul a fost provocat de cineva rău-intenționat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.