nicu-alifantis

Concert de zile mari la Club No Limit din Buzău. Nicu Alifantis vine să-și prezinte în fața buzoienilor noua trupă, Zan. Concertul pregătit de îndrăgitul artist și a sa formație se anunță de mare rafinament. Spectacolul, pe care niciunul dintre cei ce îndrăgesc muzica inconfundabilă a lui Alifantis, nu ar trebui să îl rateze, va avea loc sâmbătă 17 octombrie, în Club NoLIMIT.

Spectatorii vor fi delectați cu piese precum “Emoție de toamnă,” “Ce bine că ești,”„Umbra,” „Ploaie în luna lui marte,” “După Melci” sau “Piața Romană numărul 9” , dar vor avea ocazia să se familiarizeze și cu unele compoziții mai recente, ce se vor regăsi pe viitorul album semnat Nicu Alifantis.
Prețul unui bilet, categoria I este de 70 de lei iar cel de categoria a II-a este de 50 de lei, rezervări putând fi făcute la numărul de telefon 0723 429 264.

Unul dintre cei mai apreciați interpreți români de folk și blues, Nicu Alifantis a urmat încă de la o vârstă fragedă studii muzicale particulare, debutul pe scenă fiind marcat de anul 1973. Având un uimitor succes în reprezentațiile live, în perioada 1973 – 2002 a reușit să atingă numărul record de 4036 de concerte. Membru al Cenaclului Flacăra, Nicu Alifantis a devenit o emblemă a muzicii folk din România, în anul 1995 punând bazele grupului Nicu Alifantis & Zan ca trupa de studio pentru materialul său discografic, “Voiaj”, lansat în același an. Un an mai târziu, Zan devine o trupă de proiecte avându-i în componența pe Virgil Popescu (chitara bass, voce), Sorin Voinea (keyboards, voce), Răzvan Mirică (chitara electro-acustica, sitar, mandolină, voce), Relu Bitulescu (tobe), Mihai Nenița (vioară), alături de care Nicu Alifantis și-a completat portofoliul discografic ce include pana în prezent nu mai puțin de 19 albume de studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.