Asfaltare Cochirleanca-5
Societatea buzoiană Mecan Construct va asfalta 1,7 kilometri de ulițe din comuna Cochirleanca după ce și-a adjudecat licitația unui proiect finanțat cu fonduri europene. Primăria comunei Cochirleanca a accesat în acest an un proiect finanțat din fonduri comunitare nerambursabile în valoare de 100.000 de euro. Cu această sumă la care administrația locală va contribui cu aproximativ 57.000 de euro din bugetul propriu se vor asfalta 6 ulițe din satele Cochirleanca, Roșioru și Boboc, artere ce fac legătura între drumul județean și școlile, bisericile și cimitirele din cele trei sate.
Firma Mecan Construct aparținând fostului consilier județean Laurențiu Dobrică a fost desemnată, luni, câștigătoare a licitației de execuție a proiectului pentru suma de 501 493,69 de lei cu aproape 13 000 de lei mai puțin decât valoarea estimată a lucrării.
Asfaltare Cochirleanca-1
„Contractul de finanțare urmează să fie semnat săptămâna viitoare la Constanța iar în cel mai scurt timp vor începe lucrările, astfel încât proiectul să fie finalizat până la sosirea iernii”, a declarat primarul comunei Cochirleanca, Ilie Nicolae.
Proiectul accesat de Primăria Cochirleanca va aduce pentru prima dată asfalt pe drumurile comunale, la doar un an după ce toate drumurile comunale au fost balastate cu bani de la bugetul local, pentru prima dată după 20 de ani.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.