Demolare Clopotnita

A început demolarea etajului superior al clopotniței ridicată din ordinul fostului Arhiepiscop al Buzăului și Vrancei, Epifanie Norocel, în curtea noii Catedrale Arhiepiscopale. După ce în ultimele zile constructorii și-au demontat schelele, miercuri dimineață un utilaj și-a făcut apariția în curtea catedralei și a început demolarea etajului superior al construcției ridicate în fața catedralei.
Demolare CLopotnita2
Lucrările la ceea ce Epifanie Norocel a gândit să fie o clopotniță cu nu mai puțin de 12 clopote au fost sistate din ordinul noului Arhiepiscop al Buzăului și Vrancei, Înaltpreasfințitul Ciprian care a considerat total nepotrivită ridicarea unei clădiri care să acopere fața Seminarului teologic „Chesarie Episcopul”. Construcția nu va fi demolată în întregime iar în loc de clopotniță pe acel loc se va amenaja un Aghiazmatar, loc de slujit în aer liber de doar 4 metri înălțime.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Este o masura foarte buna! La ce trebuiau atatea clopote? Sau vroia sa faca la fel ca la Sarul Dornei, sa nu ramana mai prejos IPS Epifanie decat IPS Teodosie! Se construiesc in continuare biserici, clopotnite si cu bani de la bugetul de stat, iar pentru amaratii de elevi care fac naveta la liceele din orasul Buzau nu se gasesc bani de 8 luni de zile pentru a se deconta naveta. Poate citeste acest comentariu si IPS Cimpineanu si face loby la MEN sa se deconteze naveta elevilor, carora li se preda religia de preoti in licee. Doamne ajuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.