A mai rămas doar o săptămână până la concertul pe care Delia îl va susține la Buzău, sâmbătă, 9 martie în cadrul turneului ACADELIA iar biletele de intrare sunt aproape epuizate. Organizatorii anunță că se va încerca o suplimentare a numărului de bilete în săptămâna care urmează dacă si Inspectoratul pentru Situații de Urgență își va da acordul pentru acest lucru.

„Aproape toate biletele sunt vândute și vom încerca să suplimentăm un pic numărul de bilete dacă și cei de la ISU ne vor permite. Având în vedere că este martie, o lună a cadourilor cred că va mai exista cerere pe ultima sută de metri”, a declarat Ionuț Pavel organizatorul concertului de la Buzău.

O altă veste pentru fanii artistei este aceea că pentru acest turneu s-a refăcut vechea trupă cu care Delia s-a lansat, N&D, iar artista va apărea pe scena ce va fi amplasată în Sala Sporturilor Romeo Iamandi alături de Nick.

Concertul se anunță unul spectaculos cum nu a mai fost altul la Buzău. Potrivit organizatorilor artista investește foarte mult pentru imaginea sa și doar scena care va fi amplasată la Buzău are nevoie de 3 tiruri pentru a fi transportată.

„Concertul este făcut cu o mare investiție din partea Deliei, ea investește foarte mult pentru imaginea ei și aproape că nu câștigă nimic din acest turneu. Sunt scene deosebite, cu scenografie, cu lasere, sunt vreo 3 camioane de recuzită plus autobuzul cu care călătorește în turneu, o echipă destul de mare de dansatori, backing vocals, instrumentiști etc. Vor fi proiecții în timpul spectacolului și vor fi și niște ecrane laterale”, a mai declarat Ionuț Pavel.

Un alt lucru pe care cei care și-au achiziționat bilet sau care o vor face trebuie să îll știe este acela că în sală nu va fi permis accesul cu mâncare sau băutură din afară. Organizatorii au promis că vor asigura la Sala Sporturilor prezența unor comercianți de unde spectatorii vor putea cumpăra la prețuri decente apă, sucuri sau mâncare pe durata concertului.

Și la concertul Deliei, la fel cum s-a întâmplat în primăvara anului trecut la Smiley 50 de copii din sistemul de protecție socială vor putea intra gratuit la spectacol.

Vrei sa te întâlnești cu Delia? Achiziționează-ți bilet „Meet&Greet”!

De asemenea de la sfârșitul acestei săptămâni s-au pus în vânzare bilete de tip „Meet&Greet” care permit accesul la o întâlnire cu Delia, după concert, și garantează o fotografie cu artistul, un tricou Acadelia Limited Edition plus materiale promoționale ale turneului.

Biletele de tip „Meet&Greet” se achiziționează separate de biletul de acces indiferent de categoria acestuia pentru suma de 90 de lei.

Concertul pe care Delia îl va susține la Sala Sporturilor din Buzău în cadrul turneului ACADELIA va avea loc sâmbătă, 9 martie 2019 de la ora 20.00. Prețul biletelor de acces este  de  60 de lei cele de categoria a III-a care s-au și epuizat, 100 lei pentru categoria a II-a, 150 lei categoria I și 199 lei VIP.

Spectaculis, compania organizatoare a concertului Deliei de la Buzău, a mai anunțat că este posibil ca până la finele anului un alt artist de top din România să vină cu un concert la Buzău dar și că se ia în calcul aducerea unui artist internațional în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.