Conducerea Consiliului Județean a oferit flori doamnelor și domnișoarelor în centrul orașului

0
760

Conducerea Consiliului Județean a oferit, vineri, flori doamnelor și domnișoarelor aflate la ora prânzului în centrul orașului cu ocazia Zilei de 1 Martie. Președintele Petre Emanoil Neagu și vicepreședintele Adrian Petre „înarmați” cu sute de trandafiri au ajuns în Piața Dacia în jurul orei 12.30 și au împărțit trandafiri tuturor doamnelor sau domnișoarelor indiferent de vârstă.

„Este un gest normal, este modul nostru de a le ura tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară însorită și plină de zâmbete cu ocazia zilei de 1 Martie”, a spus președintele Consiliului Județean.

Nici angajatele din Consiliul Județean și din instituțiile subordonate, Muzeul Județean, Teatrul „George Ciprian” sau Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului nu au fost „iertate”. Ele au primit de asemenea, flori  încă de la primele ore ale dimineții.

Tot flori a împărțit și primarul Constantin Toma doamnelor și domnișoarelor din urbe. Ajutat de vicele Ionuț Apostu Toma a coborât în fața palatului comunal dar a mers și în Piața Centrală. Pe lângă surpriza oferită buzoiencelor primarul Constantin Toma a avut și el parte de o surpriză când, la întoarcerea în Primărie a fost întâmpinat în fața instituției de fostul primar al sectorului 3 Cristian Popescu Piedone venit la Buzău pentru lansarea fialei locale a partidului din care face parte. Piedone i-a oferit lui Toma cinci garoafe, Mărțișor pentru femeile din viața sa și i-a urat succes în activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.