Un lucru care ar putea schimba raportul votului în miniparlamentul județean a putut fi observat zilele trecute în corespondența ieșită pe poarta Consiliului Județean când numele consilierului județean Sorin Munteanu, ales pe listele PD-L, era trecut în dreptul PNL. Cum Munteanu a trecut, de-a lungul timpului, prin ambele tabere iar la sediul partidului de guvernamânt consilierul din Poșta Câlnău nu a mai fost văzut în ultima vreme, ne întrebăm, pe această cale, care din cele două formațiuni politice și-l asumă?

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

  1. Mai bine v-ati vedea de treburile voastre oricum Domnul Sorin Munteanu va da clasa la toti. Va intrebati de ce a plecat din P.D.L.? Dar de ce nu va puneti intrebarea ce a facut Cezar Preda pentru Posta Cilnau pentru ca Domnul Sorin Munteanu sa mai stea langa el, aduceti-va aminte cate a promis si cate a facut. Apoi Trageti o concluzie si vedeti cine are dreptate.

  2. Mai bine v-ati vedea de treburile voastre decat sa-l criticati pe Domnul Sorin Munteanu. Aduceti-va putin aminte ce a promis PREDA in campania pentru parlamentare si cat s-a tinut de cuvant. L-ati mai vazut prin Posta Cilnau pentru ca eu nici nu mai stiu cum arata. Cum sa mai stea Domnul Sorin Munteanu langa el cand l-a mintit atat? Sa stea linistit, om mai corect decat Domnul Sorin Munteanu nici nu va mai gasi la Posta Cilnau. Asta e, o sa vina iarasi in 2012 pentru voturi in Posta Cilnau o sa mai pacaleasca pe cativa si o sa mai ia 30 voturi o sa-l dau si eu ………… cu HUOOOO! si o sa-i arat si degetul mijlociu (m..e).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.