Cea de-a cincea ediție a Festivalului International de muzică ușoara „Mihaela Runceanu” se va desfășura la Buzău în perioada 6-8 mai 2016. Organizatorii, Asociația pentru Tineret Buzău 2010 , au demarat deja înscrierile iar prima fază se va încheia  săptămâna aceasta.
Perioada de înscriere pentru preselecţie este 15 februarie –31 martie 2016.
Preselecţia, ca jurizare, va avea loc în perioada 1-15 aprilie 2016. Rezultatele vor fi afişate până în începând cu 16 – 17 aprilie2016. Pentru situaţii deosebite perioada de preselecţie se poate prelungi, cu anunţarea rezultatelor preselecţiei până pe 17 aprilie 2016.
Perioada de înscriere pentru finală : 18 – 30 aprilie .2016
Pentru înscrierea în finală ultima data acceptată este cea de 30 aprilie data de trimitere prin e-mail.
După această dată nu se mai primesc materiale, concurenţii calificaţi care nu şi-au completat dosarele de înscriere sunt descalificaţii, iar în concurs vor intra următorii concurenţi în ordinea mediilor.
Festivalul, desfășurat în acest an sub genericul ” CÂNT DE CÂND AM ÎNCEPUT SĂ VORBESC” se va desfășura în zilele de 6- 7 mai 2016 iar Gala de premiere şi recitalurile vor avea loc pe 8 mai 2016
Pentru fiecare secțiune de concurs se vor acorda următoarele premii:

– Pentru individual : trofeul grupeipremiul 1, 2, 3 şi menţiune la fiecare grupă de vârstă

–  Pentru secţiune SHOW : trofeul, premiul 1, 2, 3 şi menţiune.

– Se acordă „Trofeul festivalului” pentru fiecare secţiune, câte unul de fiecare secţiunecopii şi tineret, concurenţilor care au obţinut cea mai mare medie din concurs, în cadrul fiecărei secţiuni.

–  Premiul “Mihaela Runceanu” pentru cea mai buna interpretare a unei piese muzicale din repertoriul Mihaelei Runceanu,  pentru toate secţiunile,  indiferent de secţiunea şi categoria de vârstă.

– Premiul de popularitate –  se va acorda concurentului notat de juriul de specialitate cu nota cea mai mare:

– Premiul de debut ;

– Premiul pentru cel mai tânăr interpret;

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.