Un muncitor de 47 de ani de la Hoeganaes Corporation Buzău (fabrica de pulberi) a sfârșit, marți seară, în urma unui accident de muncă, după ce, în incinta halei societăţii,  a fost lovit de un motostivuitor care transporta pe lame un container cu pulbere în greutate de 3, 6 tone şi având o înălţime de 1, 70 m.

Accidentul s-a produs înainte de ora 19.00. Angajatul de 47 de ani intrase în tură la ora 15.00. La un moment dat, a primit sarcina de a ambala produsul finit şi a mers în hala de producţie. Acolo, la un moment dat, nu se ştie cum, a fost lovit de un motostivuitor care transporta pe lame un container cu pulbere, şi care  era condus de un alt angajat. Acesta nu l-a observat pe bărbatul de 47 de ani şi a dat peste el. Victima a fost lovită de container, fără a fi strivită.

Ambulanța a ajuns la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale, însă bărbatul accidentat era în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare iar muncitorul a fost transportat la spital unde și-a dat ultima suflare.

Inspectorii de muncă au declanșat o anchetă la  fabrica unde a avut loc tragicul accident pentru a vedea cine nu a respectat regulile de protecție a muncii, care au dus la decesul muncitorului de 47 de ani.

De asemenea, Parchetul face cercetări în acest caz.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.