GALERIE FOTO: Petre Emanoil Neagu, președinte peste un nou Consiliu Județean, secondat de doi tineri social-democrați

0
448

Petre Emanoil Neagu a fost ales, miercuri, președinte al Consiliului Județean Buzău iar Adrian Petre și Romeo Lungu vor fi cei doi vicepreședinți ai deliberativului județean.

În ședința de constituire a noului Consiliu Județean, aleșii județeni care au obținut mandate în urma scrutinului din data de 5 iunie au depus, miercuri, jurământul de credință și  au stabilit cine va conduce instituția în următorul mandat 2016-2020.

Astfel, Petre Emanoil Neagu a fost unicul candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și a fost ales președinte cu 24 de voturi pentru și 9 abțineri venite din partea consilierilor PNL. În ceea ce privește vicepreședinții Adrian Petre a obținut 23 de voturi pentru si 10 împotrivă iar Romeo Lungu a obținut 22 de voturi pentru și 11 împotrivă.

La finalul ședinței, președintele Petre Emanoil Neagu a declarat că tot ceea ce a promis trebuie dus la bun sfârșit dat fiind că deliberativul pe care îl conduce are atât majoritate simplă cât și majoritate calificată.

„Avem o responsabilitate foarte mare. De data aceasta, grupul de consilieri, mă refer la grupul PSD-ALDE, are atât majoritatea simplă, cât şi două treimi, deci nu avem nici un motiv ca toate proiectele noastre, pe care le-am promis în campania electorală să nu le putem duce la capăt. Aşa cum am declarat încă din mandatul trecut, am trei mari priorităţi: infrastructura rutieră judeţeană, sănătatea şi bineînţeles învăţământul. Avem multe lucruri de continuat din mandatul celălalt, bineînţeles că vom avea şi proiecte noi,” a declarat Petre Emanoil Neagu.

 

Următoarea ședință a Consiliului Județean Buzău a fost programată pentru săptămâna viitoare, în data de 28 ocazie cu care va fi stabilită componența comisiilor de specialitate ale CJ Buzău.CJ, Consiliul Judete

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.