Președintele PNL Buzău, Ovidiu Anghel renunță  la funcția de consilier municipal în care a fost ales la alegerile din data de 5 iunie.

Contactat telefonic de Observatorul Buzoian, Anghel a spus că și-a declinat mandatul încă de la început pentru că este de părere că liberalii care au obținut mandate de consilieri municipali au destulă experiență în administrație.

„Eu am declinat mandatul d ela început. Este suficientă lista de la municipiu fără prezența mea în Consiliul Local Municipal. Sunt oameni care au mai multă experiență în administrație. Este domnul Ion Barbu care a mai fost consilier, domnii Nicolae Șerban și George Vlad. Domnul Barbu va fi coordonatorul grupului însă chiar dacă nu mai sunt eu în Consiliul Local Municipal  vom participa activ la toate deciziile. Noi vom susține toate proiectele pentru municipiu dar este clar că vom face opoziție vizavi de proiectele care nu sunt în interesul buzoienilor ”, a declarat Ovidiu Anghel.

După retragerea din funcția de consilier local municipal a lui Ovidiu Anghel locul sau va fi luat de următorul membru PNL aflat pe lista de consilieri municipali, colonelul Liviu Nicu Bănică.

3 COMENTARII

 1. Bună ziua, domnule și doamna
  Sunt un individ capabil să vă acorde un împrumut de bani aveți nevoie și cu termeni ușor la toate persoanele care au nevoie de bani un ajutor financiar pentru realizarea unui proiect sau reînnoirea acestor activități, atât alte motive personale. Rata mea a dobânzii este de 3%
  Pentru mai multe informații despre cererea dumneavoastră de împrumut.
  Contactați-mă prin e-mail: alexvuginshteyn37@gmail.com
  Contactați-mă prin e-mail: alexvuginshteyn37@gmail.com
  Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.