Miercuri este o zi plină pentru administrația locală buzoiană, zi în care sunt programate constituirea Consiliului Județean, a celor două consilii locale municipale din Buzău și Râmnicu Sărat și a altor 20 de consilii locale orășenești și comunale.

Astfel, de la ora 10.00 aleșii județeni sunt convocați în ședința de constituire a deliberativului județean ocazie cu care se vor alege președintele și cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean precum și comisiile și componența acestora pentru mandatul 2016-2020.

De la ora 12.00 este rândul instalării în funcție a noului primar al municipiului Buzău ales la scrutinul din 5 iunie 2016, Constantin Toma și a constituirii Consiliului Local Municipal, a alegerii celor doi viceprimari și a comisiilor de specialitate.

De la ora 16,00, la Râmnicu Sărat va avea loc învestirea în funcție a noului primar ales, social-democratul Sorin Cârjan și a constituirii consiliului local municipal precum și a alegerii unui viceprimar.

Tot miercuri sunt programate învestiri în funcții și constituiri de consilii locale în Smeeni, Pogoanele, Scutelnici, Padina, Cozieni, Berca, Brăești, Măgura, Puiești, Râmnicelu, Ghergheasa, Topliceni, Gălbinași, Țintești, Costești, Stâlpu, Colți, Calvini și Chiojdu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.