Accidentul de duminică de la Cernătești s-a transformat într-o tragedie. Inițial, după impactul între două mașini, a rezultat rănirea a cinci persoane. luni, bilanțul a devenit dramatic, o fetiță de un an și opt luni decedând pe un pat de spital din București.
Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 11,00, pe DJ 203 K. Un șofer de 32 de ani din Cernătești a scăpat mașina de sub control într-o curbă ușoară la dreapta, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism, condus de o femeie de 33 de ani, de asemenea din Cernătești.
În urma impactului, a rezultat rănirea a cinci persoane: șoferița de 33 de ani și o familie întreagă-soț, respectiv șoferul care a provocat accidentul, soția acestuia și cei doi copii, o fetiță de un an și 8 luni și un băiat de 8 ani. Inițial, victimele au fost duse la Spitalul Județean Buzău, dar de acolo pentru că fetița era în stare gravă a fost transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. De acolo, luni a venit vestea că micuța a murit.
De menționat că nici unul dintre cei implicați nu purta centură de siguranță.

1 COMENTARIU

  1. […] Accidentul de duminică de la Cernătești s-a transformat într-o tragedie. Inițial, după impactul între două mașini, a rezultat rănirea a cinci persoane. luni, bilanțul a devenit dramatic, o fetiță de un an și opt luni decedând pe un pat de spital din București. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 11,00, pe DJ 203 K. Un șofer de 32 de ani din Cernătești a scăpat mașina de sub control într-o curbă ușoară la dreapta, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism, condus de o femeie de 33 de ani, de asemenea din Cernătești. În urma impactului, a Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.