Inspectoratul Școlar Județean Buzău a stabilit ca școlile să decidă modalitatea de recuperarea orelor din zilele de 18 și 19 ianuarie, atunci când din cauza vremii cursurile au fost întrerupte. Unitățile școlare din întreg județul care au avut porțile închise în ziua de 18 ianuarie și cele trei școli din comuna Balta Albă care au fost închise și pe data de 19 ianuarie vor trebui să decidă în Consiliile de Administrație modalitatea de recuperare a orelor pierdute și să informeze până cel târziu miercuri, 27 ianuarie, conducerea ISJ Buzău.
În funcție de deciziile Consiliilor de Administrație, recuperarea orelor pierdute se va putea face fie în timpul săptămânii în timpul orelor de program fie la sfârșit de săptămână ceea ce a r însemna ca sâmbăta copiii să fie chemați la cursuri.

1 COMENTARIU

  1. […] Inspectoratul Școlar Județean Buzău a stabilit ca școlile să decidă modalitatea de recuperarea orelor din zilele de 18 și 19 ianuarie, atunci când din cauza vremii cursurile au fost întrerupte. Unitățile școlare din întreg județul care au avut porțile închise în ziua de 18 ianuarie și cele trei școli din comuna Balta Albă care au fost închise și pe data de 19 ianuarie vor trebui să decidă în Consiliile de Administrație modalitatea de recuperare a orelor pierdute și să informeze până cel târziu miercuri, 27 ianuarie, conducerea ISJ Buzău. În funcție de deciziile Consiliilor de Administrație, recuperarea orelor pierdute se va Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.