Municipiul Buzău se află într-o situație fără precedent după ce Diana Pavel a părăsit postul de secretar al Primăriei municipiului Buzău. Activitatea Primăriei este acum blocată pentru că nu există nici o persoană care să răspundă de legalitatea documentelor emise de aceasta.

În rândul angajaților din Primărie cu studii juridice nu a fost identificată nici o persoană care să îndeplinească condițiile impuse de lege sau să dorească să fie numit, chiar și pentru o vreme, secretar al Primăriei. Bogdan Barbu, singurul care ar fi putut face acest lucru și care a mai ocupat funcția de secretar a declinat oferta primarului Constantin Toma iar acum Primăria municipiului nu are secretar.

În aceste condiții autoritățile din palatul comunal nu văd decât o singură rezolvare la problema cu care se confruntă. Este vorba despre transferarea unui secretar de la o primărie din mediul rural care, măcar temporar, să îndeplinească funcția de secretar al Primăriei Buzău. Acest lucru nu se va putea face însă decât după Paște când și primarul Constantin Toma va reveni la Primărie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.