Veste proastă pentru buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire termică a orașului. Prețul la care Regia Autonomă Municipală livrează gigacaloria pentru populație va crește de la 1 mai cu aproape 100 de lei.
Dacă în ultimii ani autoritățile locale au subvenționat la greu căldură pentru populație începând din iarna următoare municipalitatea nu își mai poate permite o valoare la fel de mare a subvenției și astfel prețul la care gigacaloria va fi livrată populației va crește de la 185 de lei cât era în prezent la 280 de lei. Reprezentanții municipalității au făcut calculele necesare și au ajuns la concluzia că cu subvenția pe care Primăria o poate acorda în acest an acesta este prețul cel mai mic la care se poate livra gigacaloria. Reamintim că prețul real al gigacaloriei este de 438,6 lei.
În aceste sens pe site-ul Primăriei a fost lansat deja în dezbatere publică un proiect de hotărâre care ar urma să intre pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului local Municipal din luna aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.