Adrian si Sorin SAGUNA
Peste 200 de persoane l-au condus sâmbătă pe ultimul drum pe Sorin Șaguna, plecat dintre noi mult prea devreme, la doar 25 de ani. Actorul a fost înmormântat în Cimitirul Dumbrava, nu înainte însă de a fi aplaudat de toți cei prezenți la funeralii. Au fost ultimele aplauze pentru Sorin Șaguna, un tânăr de geniu, un actor desăvârșit și un poet care promitea, dar pe care boala l-a răpit dintre noi, frângându-i aripile.
Momentele au fost sfâșietoare pentru rudele lui Sorin Șaguna, pentru fratele său geamăn cu care avea o relație specială, dar și pentru colegii și colaboratorii actorului care s-a grăbit să plece din această lume, pentru a juca pe scena din ceruri. Sorin Șaguna a fost înmormântat în costum popular.
Tânărul actor buzoian a fost răpus de boală la doar 25 de ani. Diagnosticul stabilit de medici a fost toxoplasmoză, o afecțiune banală care poate fi tratată fără a apărea complicații. În cazul lui Sorin, deznodământul a fost tragic pentru că el nu a răspuns tratamentului, manifestând alergii la toate antidoturile administrate de medici.
Dumnezeu să-l odihnească pe Sorin! Un actor mult prea grăbit!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.