În ziua de 8 mai a.c., în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Biroului Rutier şi Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău, a fost identificat şi prins un adolescent în vârstă de 16 ani, din Buzău, cunoscut cu trecut infracţional, cu privire la care s-a stabilit că este principalul suspect în cazul furtului unui autoturism comis în noaptea de 5 spre 6 mai a.c., în municipiu.
Prejudiciul, în valoare de 4.000 de lei, a fost recuperat, autoturismul fiind găsit în Buzău.
Din cercetările efectuate de poliţiştii Compartimentului Furturi din Auto din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Buzău a rezultat că, în noaptea de 22 spre 23 martie a.c., adolescentul a sustras a sustras un alt autoturism ce era parcat în cartierul Micro XIV din Buzău, iar în noaptea de 27 spre 28 martie a.c., a sustras de la un autovehicul cele două plăcuţe cu numărul de înmatriculare.
Toate cele trei furturi figurau în evidenţe cu autor necunoscut. Prejudiciul total, în valoare de 7.180 de lei, a fost recuperat integral.
Poliţiştii au luat măsura reţinerii împotriva adolescentului şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii lui activităţi infracţionale.

IPJ Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.