Adi PETRE
Alegerile pentru șefia Asociației Județene de Fotbal vor arunca în luptă un singur candidat. Este vorba despre actualul vicepreședinte al forului fotbalistic județean care este singurul înscris în cursa pentru primul post din fotbalul buzoian. Alegerile vor avea loc în data de 19 august iar cei 80 de delegați care vor vota viitorul șef al AJF se vor întâlni la sala mare a CJ. Votul pare a fi doar o formalitate și chiar se așteaptă ca votul să fie deschis dat fiind că în cursă nu se află decât un singur candidat. Dacă va fi ales, Adrian Petre va trebui să demisioneze din funcția deținută, respectiv cea de vicepreședinte, iar ulterior vor trebui organizate alte alegeri pentru postul rămas vacant.
De altfel, surse din fotbalul buzoian spun că actualul post al lui Adrian Petre este vizat de mai mulți candidați. Unul dintre aceștia ar fi Ionuț Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, primarul comunei Gălbinași care este și președinte al clubului Tricolorul Gălbinași dar pe la colțuri se vorbește și despre o posibilă candidatură a directorului economic al Consiliului Județean, Liviu Ciolan.
Informațiile au fost dezmințite categoric de actualul președinte interimar al AJF, Adrian Petre dar până la alegerea unui vicepreședinte al AJF mai este ceva timp si lucrurile se mai pot schimba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.