Invitatie_SerbarileTimisoreana_Buzau
Buzoienii sunt invitați să savureze bere proaspătă și să se bucure de muzică în 8 și 9 august, de la ora 14:00, pe Platoul Dacia, Buzău, la o nouă ediție a Serbărilor Timișoreana.

Serbările Timișoreana îi așteaptă și anul acesta pe locuitorii orașului Buzău cu o mulțime de surprize și, mai ales, cu muzică bună. Platoul Dacia se va transforma într-un loc al veseliei, cu multă bere pusă la rece, grătare încinse, concursuri și standuri speciale cu suveniruri sau fotografii pregătite pentru locuitorii orașului Buzău și nu numai.

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de nume importante ale muzicii românești. Sâmbătă (8 august), Cargo va susține un concert aniversar pentru cei 30 de ani de carieră, iar Ansamblul Țara Vrancei va aduce bucuria muzicii populare tradiționale. Duminică (9 august), buzoienii vor petrece alături de energica Loredana și Mihai Mărgineanu, care au pregătit spectacole memorabile.

„Serbările Timișoreana sunt un mare motiv de bucurie pentru noi și un mod prin care ajungem și mai aproape de consumatori. Îi invităm cu drag pe buzoieni să se bucure de aceste două zile de vară cu bere bună și multă veselie. Le-am pregatit o mulțime de surprize anul acesta: de la concursurile amuzante și standurile speciale, până la mâncarea tradițională alături de berea întotdeauna proaspătă și rece,” a declarat Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timisoreana.

Fabricată încă de la 1718, berea Timişoreana aduce cu sine experienţa şi tradiţia maeştrilor berari ce şi-au lăsat amprenta peste ani. Timişoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere din România, fiind atestată printr-un act petiţionar al magistratului oraşului Timişoara, care datează din 1 ianuarie 1718.
De-a lungul timpului, gustul său inconfundabil a fost recunoscut de specialişti – distincţii foarte vechi atestă acest lucru: bronz la expoziţia din Budapesta (1855), argint la expoziţia din Timişoara (1891) sau Grand Prix-ul expoziţiei din 1908.
În ultimii ani, Timişoreana a fost premiată cu aur şi distincţia Champion Lager Trophy în 2007 şi cu argint în 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanţă din lumea berii, iar la World Beer Championship în Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 şi 2008).

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.